DOCENTEN

ONZE DOCENTEN BEHOREN TOT DE TOP IN HUN VAK

Wij stellen als instituut hoge eisen aan onze faculty leden die als docent, trainer, moderator of coach in onze programma’s optreden. Basiseisen voor iedereen zijn een langjarige ervaring met de advisering van het familiebedrijf, bewezen kwaliteit als docent, trainer en/of coach voor professionals op senior niveau, vertrouwd zijn met de meest gangbare familiebedrijfskundige adviesinstrumenten en bekendheid met de marktontwikkelingen en uitdagingen binnen de zakelijke dienstverlening. Daarboven gelden nog eisen die rol specifiek zijn. Onze faculty kenmerkt zich bovenal door een aanstekelijk enthousiasme voor het delen van kennis en ervaring op het snijvlak van theorie en praktijk.

Mr. Jurgen R. Geerlings

Jurgen Geerlings

Bekijk het linkedin profiel van Jurgen door hieronder te klikken
Klik Hier

Docent, moderator en programma coördinator

Jurgen Geerlings is directeur van het IFBK|Instituut voor Familiebedrijfskunde en partner en mede-oprichter van MESA Bestuursadviseurs voor het Familiebedrijf. Hij adviseert en doceert in Nederland, Europa en het Verre Oosten. Zijn expertise ligt op het terrein van eigendomsplanning, family governance, ondernemingsbestuur en het managen van generatiewisselingen. Jurgen heeft eerder in zijn loopbaan na afronding van zijn rechtenstudie in Utrecht uitgebreide werkervaring opgedaan bij verschillende banken op het gebied van corporate banking, private banking & trust, vermogensstructurering en private equity.

Drs. Ellen Aptroot

Docent, trainer en intervisor

Ellen Aptroot is psychotherapeut, systeemtherapeut, opleider, leertherapeut en supervisor van de N.V.R.G. (Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie).  Zij is hoofddocent en begeleider van verschillende  professionele opleidingen binnen haar vakgebied en als zelfstandig gevestigd adviseur tevens samenwerkings-partner van meerdere instellingen bij vragen rondom organisatieontwikkeling.

Drs. Edu van de Velden

Trainer en intervisor

Edu van de Velden is psychotherapeut, systeemtherapeut, opleider, en supervisor van de N.V.R.G. (Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie).  Hij is gespecialiseerd in complexe gezinsproblematieken en complexe sociale netwerken met bijzondere belangstelling voor het familiebedrijf. Hij is werkzaam binnen het academische centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie in Zwolle en docent en begeleider van verschillende  professionele opleidingen binnen zijn vakgebied. Als zelfstandig gevestigd adviseur is hij daarnaast ook veelvuldig betrokken bij vragen rondom organisatieontwikkeling.

Drs. Niels Govers

Docent

Niels Govers, tax partner bij PWC,  is afgestudeerd als Fiscaal Econoom aan Tilburg University en inmiddels ruim 20 jaar werkzaam als (fiscaal) adviseur. In zijn rol als belastingadviseur heeft hij een brede ervaring opgedaan met DGA’s en familiebedrijven op het terrein van bedrijfsovernames, pvolgingsproblematiek, estate planning, private wealth management, vermogensstructurering, bedrijfsfinanciering, private equity en  management participaties. Niels werkt in zijn praktijk veel samen met family offices, vermogensbeheerders, financiers en andere specialisten die betrokken zijn bij familiebedrijven en vermogende particulieren.

Drs. Msc. Jennifer Kuiper RA CMA

Docent

Jennifer Kuiper is registeraccountant, managementaccountant, bedrijfskundige en onderwijs­kundige. Jennifer is lid van de kerngroep en docent bij de vakgroep Bestuurlijke Informatievoorziening – Interne Beheersing aan Nyenrode Business Universiteit, school of Accountancy & Controlling.  Zij is daar tot drie keer toe uitverkozen tot docent van het jaar.  Jennifer is een bevlogen docent die de uitdagingen van de deelnemers van haar opleidingen begrijpt omdat zij deze beschouwt als ook haar uitdagingen.

Anne Struben

Docent

Anne Struben is systeemtherapeut, moderator, trainer en coach. Hij is oprichter en eigenaar van Systemic, een breed georiënteerde organisatie die gespecialiseerd is in relatie- en positionerings­vraagstukken. Hij heeft jarenlange ervaring in begeleiding en coaching binnen het bedrijfsleven en combineert deze kennis met zijn specifieke ervaring als systeemtherapeut, waarbij de familiale relaties centraal staan. In het begeleiden van familiebedrijven komen zijn ervaringen als coach in het bedrijfsleven en zijn werk als relatietherapeut optimaal samen.

Subscribe1

A lead capture sample form

Secured By miniOrange